Druhy kratomu

Druhy kratomu

 

V minulom článku sme Vám poradili, ako si najlepšie a predovšetkým chutne pripraviť kratomový nápoj. Dnes by sme sa pozreli na niečo, čo samotnej príprave kratomového nápoja predchádza, a tým je výber toho najlepšieho druhu kratomu na mieru Vašim potrebám.

Ešte skôr než si Kratom zaobstaráte, mali by ste si položiť otázku, čo presne od neho očakávate. Je libo takmer okamžité doplnenie energie, úľavu od bolesti alebo sa len chcete "vychillovat" po náročnom pracovnom dni? Toto všetko (a ešte viac) Vám kratom ponúka!

Na trhu môžeme nájsť 5 druhov kratomu - žltý, zelený, zlatý, červený a biely. Druhy rozlišujeme podľa zafarbenia žiliek na spodnej strane listov. Tam presne spoznáme, aké účinky potom môžeme od výsledného kratomového prášku očakávať.

zelený Kratom

Je libo poriadna dávka energie? V tom prípade je najlepšou voľbou Green Maegn-da. Nabudí Vás v práci, pri učení a zároveň Vám pri tom všetkom dodá pokoj na duši a úsmev na pery, pretože pôsobí ako ľahké antidepresívum.

červený Kratom

Migréna, bolesť hlavy, svalov či zuba, nespavosť .. S tým všetkým si poradí Red Maeng-da. Zahoďte všetky analgetiká z lekárne a zverte svoje bolesti do rúk prírody, Vaše telo Vám poďakuje. Iste tiež oceníte relaxačné účinky tohto druhu! Ak si pridáte červený Kratom do bylinkového čaju pred spaním, nebudete mať problém so zaspávaním a ráno sa prebudíte plní energie.

žltý Kratom

Čaká Vás dôležitá skúška alebo máte v práci rokovaní a potrebujete sa na 100% sústrediť? Potom určite siahnite po Yellow Borneo. Naviac Vám ešte pomôže od trémy a tým pádom všetko zvládnete s úplným prehľadom. (P.S. - žltý Kratom má tiež veľmi afrodiziakálne účinky, čo určite oceníte pri oslave úspešne zvládnutých úloh so svojim partnerom!)

zlatý kratom

Kombinácia medzi energiu a dobrou náladou, kedy sa človek cíti jednoducho skvele, taký je zlatý Kratom.

biely Kratom

V prípade, že Vás občas prepadávajú úzkosti, iste oceníte účinky White Maeng-da. Namiešajte si nápoj so svojím obľúbeným druhom čaju a rozhodne zažijete psychickú úľavu, akú ste už dlho nezažili. Vďaka jeho energizujúcim účinkom Vám tiež dodá poriadnu silu!

Kratom prináša nepreberné množstvo najrôznejších účinkov. Či už je to dodanie energie, stimulácia organizmu, afrodiziakum, úľavu od bolesti a úzkosťou, každý si v ňom nájde to svoje a určite si čoskoro aj Vy vyberiete svojho favorita.

Späť do obchodu