Ako Kratom chutí najlepšie?

Ako Kratom chutí najlepšie?

 

Kratom (Mitragyna Speciosa) je trochu zemitý, horký, bylinný a mnohým ľuďom sa nemusí jeho chuť páčiť. Má silnú a ohromujúci chuť, takže my Kratom pridávame do nápojov (sladké džúsy, pomaranč, multivitamín, ice tea ...)

Zmiešaním s ďalšími prísadami získame lahodné kombinácie a všetky blahodarné účinky kratomu. Na dosiahnutie pokoja a mieru použite v nasledujúcich nápojových Kratom.

Vďaka tomu, že je Kratom tak zreteľný, ako je, starostlivé kombinovanie s inými príchuťami nakoniec poskytne fantastický nápoj. Nižšie sú štyri kombinácie nápojov, ktoré sú pro Kratom a vytvárajú ucelený zážitok pre vaše chuťové poháriky.

Kratom a citrusové plody

Citrusové plody majú veľmi silnú chuť, rovnako ako Kratom. Kombinácia týchto dvoch môže znieť trochu ohromujúci, ale majte na pamäti, že pre dosiahnutie najlepších výsledkov je potreba nejaké zmiešanie.
Kombinácia prášku kratomu a pomarančového džúsu je jedným z najlepších spôsobov jeho konzumácie. Pomarančový džús nie je tak ohromujúca ako iné citrusové plody, takže je ideálnym kandidátom na kombináciu s Kratomem.
Ak dávate prednosť trochu väčšiemu nakopnutie nápoja, je kombinácia kratomu s ľadovo vychladenou limonádou. Pridanie kratomu dodá týmto nápojom bylinnú a  osviežujúci príchuť - a po vychladnutí to je vynikajúca kombinácia.

Kratom a káva

Chuť nie je len o chuti - dôležitá je tiež štruktúra. Keď zmiešate Kratom so studeným nápojom, je nepravdepodobné, že by sa rozpustil rychlo.

Správny spôsob je naliatím kratomu do niečoho horúceho a potom to zmiešať s niečím studeným.
Ak sa chcete vzdať studených nápojov ako celku, môžete Kratom skombinovať s rannou kávou. Obaja sú z rodiny káv a výnimočne dobre sa mieša. Silná chuť kávy robí zázraky, aby zakryla chuť kratomu.
Kým čerstvo uvarený šálka môže byť hviezdou vašej rannej rutiny, Kratom vás udrží energický po celý deň a nikdy sa nevrátite k bežnej káve.

Kratom, ktorý sa drží téme horúcich nápojov, je vynikajúcim doplnkom rôznych čajov. Jedným z najobľúbenejších receptov je variť ho do čaju. Kým čajový Kratom môže chutiť slušne, stále má čo dodať, pokiaľ ide o chuť. Ak ste bežným užívateľom kratomu, je to ideálny spôsob, ako ho mať. Ak chcete, aby váš čaj Kratom chutil lahodne, najlepšie je, aby ste ho kombinovali s inými čajovými nápojmi. Sušené byliny k sebe dobre ladia a niektoré z najlepších kombinácií, ktoré sa s nimi kombinujú, sú:

mäta
harmanček
ibištek
Matcha
jazmín
Oolong

Nájsť správnu dávku nie je ľahká vec, ak hľadáte chuť, a preto je vždy dobré kombinovať Kratom s čajmi robustný chuti.

Kombinácia nápojov Kratom a čokolády môže znieť trochu bizarne, ale je to jeden z najlepších spôsobov pitia tejto kratomu. Zmiešaním kratomu sa šálkou čokoládového mlieka môžete dosiahnuť vynikajúceho zloženia. Dodaním čokoláde trochu mlieka výrazne zníži horkosť a zemitú chuť kratomu. Skvelým doplnkom tejto kombinácie je nakvapkaní niekoľkých kúskov čokolády do šálky čokoládového mlieka. Je to osviežujúce, chutné a prospešné. Kratom je skvelý doplnok a stane sa oveľa chutnejším, ak ho skombinujete s inými nápojmi. V tomto článku sme sa zaoberali všetkými vecami, ktoré sa hodia ku kratomu v prášku. Je dôležité si uvedomiť, že existuje mnoho rôznych typov kratomu s podobnou, ale mierne odlišnú chuťou. Môžete experimentovať s rôznymi druhmi kratomu a zistiť, čo vám najlepšie vyhovuje.

 

V predaji máme tiež Kratom kapsule čiže kratom tablety

Späť do obchodu