Novinky zo sveta HHC

Máte radi novinky a zaujímavosti zo sveta konopí? Tak práve pre vás sme pripravili tento blogový príspevok! Budeme hovoriť o niektorých z najnovších produktov na trhu, ktoré obsahujú HHC (Delta-8-tetrahydrokanabinol). Tento prírodný a právne povolený kanabinoid zabezpečuje menej psychotické účinky ako THC, ale stále má nejaké účinky na vás, a to najmä v oblasti nálady, stresu a kreativity. Preto sa gurmáni a užívatelia konopí neustále pokúšajú objaviť nové produkty s prvkom HHC. Dnes sa pozrieme na tri také produkty - HHC Jelly jabĺčko 25 mg, Glovape Jack Herer 700 mg HHC a disPOD Amnesia Haze 500 mg HHC. Těšíta sa? 

HHC_SK

HHC Jelly jabĺčko 

Ak máte radi sladké pochúťky a zelené jablká, tak HHC Jelly jabĺčko 25 mg je pre vás ako stvorené. Toto malé želé cukríky, ktoré obsahujú 25 mg HHC a majú vynikajúcu príchuť zeleného jablka Granny Smith a Golden Delicious, vám umožňujú prežiť chuťový zážitok ako keby ste práve odtrhli ovocie z jabloníka. Tento produkt je navyše vyrobený v Českej republike, takže sa môžete tešiť na prvotriednu kvalitu.

Glovape Jack Herer 

Glovape Jack Herer 700mg HHC obsahuje ohromujúcich 700 mg HHC a má charakteristickú zemito-drevitú príchuť s nádychom borovice. Táto príchuť bude určite zaujímať tých, ktorí hľadajú niečo nové a neobvyklé. Použitie tohto produktu vás môže povzbudiť a zlepšiť vašu kreativitu. Okrem toho môže tento produkt pomôcť pri zmiernení úzkosti, stresu a depresie, ako aj podporiť chuť do jedla. Nezabudnite si Glovape Jack Herer zaradiť do svojho zoznamu želaní!

DisPOD Amnesia Haze 

DisPOD Amnesia Haze obsahuje 500 mg HHC, ktoré pomáha zlepšiť náladu a redukovať stres. Navyše produkt podporuje chuť do jedla a má sladkú citrusovú príchuť, ktorá vás určite osloví. DisPOD Amnesia Haze vyniká bez THC, čo sa hodí tým, ktorí nie sú pripravení na psychologické účinky THC.

Vyskúšajte HHC

Dúfame, že vás tento blogový príspevok zaujal a že ste sa dozvedeli niečo nové o HHC. Tieto produkty sú stále relatívne nové na trhu a ľudia ešte len objavujú ich skutočný potenciál. Ak ste radi skúšate nové produkty a chcete niečo skutočne originálne, určite si vyskúšajte nejaký z uvedených produktov. HHC je v súčasnosti jedným z najpopulárnejších kanabinoidov na trhu. Vyskúšajte ho aj vy!

Späť do obchodu