Čo je HHC-P edibles?

HHCP alebo Hexahydrokanabinol-Cyklopropyl je syntetický kanabinoid odvodený od HHC, ktorý má pôvod v THC. Ako je už známe, THC sa nachádza v samotnom konope, HHCP nie. HHCP sa musí syntetizovať v kombinácii s laboratóriom. Zloženie samotného HHCP sa preto líši od THC aj HHC. HHCP vzniká pridaním cyklopropylovej skupiny s cieľom zvýšiť afinitu kanabinoidu k receptorom, čo by mohlo viesť k silnejším účinkom.

Účinky HHCP

Pri užívaní HHCP sa môžu vyskytnúť psychoaktívne, fyzické a kognitívne účinky. Medzi hlavné psychoaktívne účinky patrí eufória, podobne ako pri THC. HHCP môže mať aj upokojujúce účinky, ktoré môžu pomôcť pri relaxácii a znižovaní stresu. Pri kanabinoidoch sa možno stretnúť aj so zmeneným vnímaním, pri ktorom môže dôjsť k zmenám vnímania času, priestoru a zmyslového vnímania.

Ako už bolo spomenuté, HHCP nám môže poskytnúť aj fyzické účinky, napríklad úľavu od bolesti. Väčšina kanabinoidov sú tzv. analgetiká, ktoré dokážu znecitlivieť bolesť. Pri jeho užívaní je možné pociťovať zvýšenú chuť do jedla, podobne ako pri THC.

Kognitívne účinky sa týkajú napríklad zmien v myslení a koncentrácii. Môže prehĺbiť naše myslenie, ale naopak priniesť väčšie ťažkosti pri vykonávaní úloh, pri ktorých sa môže znížiť alebo zvýšiť koncentrácia. Keďže každý človek je individuálny, účinky môžu byť u každého iné.

HHC-P Cookies

HHC-P Cookies sú sušienky obsahujúce 10 mg HHC-P v jednom balení. Sú vyrobené z najkvalitnejších surovín a podľa pôvodnej receptúry. Tieto sušienky sú veľmi obľúbenou alternatívou užívania HHCP, vďaka ktorej si môžete vychutnať príjemnú atmosféru a nezabudnuteľný zážitok plný radosti a zábavy. Vychutnáte si zážitok aj chuť!

Existujú vedľajšie účinky?

Medzi najčastejšie účinky pri pravidelnom užívaní patria problémy s pamäťou. HHCP môže dočasne ovplyvniť krátkodobú pamäť, ale nie dlhodobú pamäť. Môžeme tiež zažiť ako pri väčšine kanabinoidov začervenanie očí, pocit sucha v ústach. Je dôležité poznamenať, že konkrétne účinky a intenzita sú individuálne a môžu sa líšiť, napr. podľa hmotnosti, tolerancie a predovšetkým dávkovania. Je dôležité poukázať na obmedzený výskum HHCP, užívatelia by preto mali byť opatrní a začať s menšími dávkami, a tak sa vyhnúť možným vedľajším účinkom.

Aký je rozdiel medzi HHCP a HHC?

HHC má základnú štruktúru THC, ale boli pridané atómy vodíka. Ide teda o hydrogenovaný derivát THC. Na druhej strane HHCP je odvodený od HHC, ku ktorému bola pridaná ďalšia cyklopropylová skupina (malý trojčlenný uhlíkový kruh) s cieľom zmeniť chemickú štruktúru a zvýšiť účinnosť.

HHC možno prirovnať k THC a má podobné účinky. Podľa skúseností užívateľov bývajú účinky miernejšie a menej intenzívne ako v prípade THC. HHCP má silnejšie účinky vďaka pridaniu cyklopropylovej skupiny, ktorá môže zvýšiť väzbovú afinitu k receptorom CB1 a CB2. Tieto receptory sú hlavnými typmi kanabinoidných receptorov v našom tele a zohrávajú kľúčovú úlohu pri regulácii rôznych fyziologických procesov. medzi ktoré patrí nálada, chuť do jedla a bolesť. Je dôležité poznamenať, že s HHCP môžeme dosiahnuť intenzívnejšie účinky, ale môžu byť aj intenzívnejšie. 

HHC možno teda definovať ako THC s miernejšími psychoaktívnymi účinkami, zatiaľ čo HHCP odvodený od HHC má intenzívnejšie a silnejšie účinky ako HHC. Z hľadiska výskumu je HHCP novší, a preto menej preskúmaný ako spomínaný HHC, ktorý je tiež nový, ale existuje viac výskumov. K obom kanabinoidom je však dôležité pristupovať opatrne.

Produkty HHCP a ich popularita

Na trhu existuje mnoho foriem výrobkov, ktoré obsahujú HHCP. Najobľúbenejšie sú v súčasnosti jedlé výrobky, ako sú gumené cukríky a najmä sušienky. Výhodou týchto produktov je dlhší nástup účinku, čo môže viesť k momentu prekvapenia a plynulému nástupu účinku, ale čo je dôležitejšie, môžu dosiahnuť trvalejšie účinky ako iné produkty.

HHC-P želé

HHC-P želé obsahujúce 100 mg vysokokvalitného extraktu z konope HHCP ponúkajú možnosť rýchleho a diskrétneho užívania. Vysoká chuť môže byť zaujímavá najmä pre tých, ktorí nemajú radi priamu chuť konope. Žuvačky HHCP s príchuťou modrého manga alebo čerešne môžu byť skvelým spestrením vášho piatkového večera a priniesť vám dobrú náladu spojenú s uvoľnením a úžasnou chuťou!

 

Späť do obchodu